رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم با تاکید بر اینکه نیازمند ساختاری قوی در حوزه شهر هوشمند هستیم، گفت: اگر ما از ظرفیتها به نحو احسن استفاده کرده و به دنبال افزایش کیفیت، رفاه، امنیت و... بودیم شرایط ما از نظر بهرهوری تفاوت میکرد.
استاندار قم گفت: بدون فرهنگسازی شهر هوشمند در قم محقق نمیشود پس از تحقق این امر باید راهکار ها را پیدا کنیم و این در حوزه کسانی است که تصمیمگیر و سیاستگذار در حوزه مخاطبین و کاربران یعنی مردم هستند.
عضو کمیسیون دولت الکترونیکی با تاکید بر اینکه رویکرد جزیرهای در حوزه شهر هوشمند جواب نمیدهد گفت: امنیت، دادههای بزرگ و محرمانگی آنها و فقدان برنامه راهبردی از دیگر مشکلات و مسائل موجود در حوزه شهر الکترونیک است.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهردار قم گفت: به دنبال این هستیم که وایفای شهری را در قم ایجاد کنیم که یکی از ایستگاهها در میدان 72 تن ایجاد شده و در آینده گسترش خواهد یافت.
شهرداری قم با تشکیل ستاد شهر هوشمند و سازمان فاوا گامی بلند و جدی در زمینه تحقق اهداف راهبردی خود برداشت و این در حالی است که اگر تدبیر عملی در زمینه بهرهگیری از خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در شهرها نشود ممکن است فعالیت های مدیریت شهری تحت تاثیر خدمات بخش خصوصی همانند تاکسی های اینترنتی در انفعال قرار گیرد.
طی مراسمی با حضور معاون برنامهریزی شهردار و مدیرکل فناوری اطلاعات استان، ستاد شهر هوشمند و سازمان فناوری اطلاعات فعالیت خود را در شهرداری قم آغاز کرد.
رئیس ستاد شهر هوشمند شهرداری قم گفت: تحقق شهر هوشمند یکی از اهداف برنامه قم 1400 است و باید هم به صورت تشکیلاتی هم هویتی اقدامی جدی در این حوزه انجام دهیم.